Olokolo-mobile

Olokolo - mobile
Olokolo on vuonna 2012 esitelty elämykselliseen oleskeluun ja luonnon seuraamiseen tarkoitettu tila. Olokolosta on kaksi eri kokoversiota: Olokolo sekä Olokolo-mobile. Olokolo soveltuu majoitusratkaisuksi myös talvikauden ulkopuolella. Majoitusasema, joka voi sisältää useita Olokoloja, koostuu yksittäisistä Olokoloista sekä yhteisestä huoltorakennuksesta.  Voit käyttää Olokoloa miellyttävänä ja tuoksuttomana majoitustilana ympärivuotisesti!

Olokolo-mobile

Elämysmatkailua

Olokolo-mobile on suunniteltu elämysmatkailun majoitustilaksi sekä mukavaan matkustamiseen. Olokolo on valmistettu kokonaan Suomessa ja korkealaatuisista materiaaleista. Hyödynnämme rakenteissamme lentokoneteollisuudesta tuttuja komposiittirakenteita ja tinkimätöntä suomalaista suunnitteluosaamista.

Olokolo-mobile

Mukavuutta

Olokolo-mobile kulkee lumella hiljaisesti ja pehmeästi. Komposiittirakenteiset ja erillisjousitetut* sukset kulkevat vaikeassakin maastossa pinnan muotoja myötäillen. Vetoaisassa oleva ohjainjärjestelmä toimii kallistuksenvakaajan tavoin, tasaten kulkua vaihtelevassa maastossa. Mieleenpainuvinta on kuitenkin kokea ulkoilmamatkustaminen ilman kylmyyttä, viimaa ja pakokaasuja. * Lisävaruste

Olokolo-mobile

Turvallinen

Olokolo-mobilessa on huomioitu turvallisuus. Molemmilla puolilla olevat ovet toimivat hätäpoistumistienä vaikka matkustamo kaatuisi. Kristallinkirkas polykarbonaattikatto ei ylläpidä paloa ja kaikki käytetyt materiaalit ovat huonosti syttyviä. Tilassa on palohälytin. Olokolo-mobilessa käytetyt materiaalit ovat myrkyttömiä ja M1-luokkaan kuuluvia.

Olokolo-mobile

Monikäyttöinen

Kun Olokolo-mobilea ei liikuteta, tila toimii kahden hengen miellyttävänä majoitustilana. Sisälle on saatavissa pimennysverhot ja ulkopuolelle auringonlämpöä ja talvella sisälämpöä heijastava avaruuslakana. Olokolo-mobile muuntuu nopeasti peräkärryssä vedettäväksi majoitus- tai tuote-esittelytilaksi.

Olokolo-mobile

Lämmitys

Talvimajoitusta varten Olokolo-mobile on varustettavissa diesel-käyttöisellä ja hiljaisella vesikiertolämmityksellä. Raitisilman puhallusvoimakkuutta voi säätää, mistä on etua myös kesämajoituksessa. Yöpyminen luonnonkauniissa paikassa ja lämmitetyssä Olokolo-mobilessa on elämys, jota ei taatusti unohda!

Olokolo-mobile - mitat

Mitat ja tekniset tiedot

  • Korkeus 1463 mm, pituus 2692 mm
  • Lattian koko 2200 x 1250 mm
  • Kokonaispaino 170 kg
  • 30 mm lasikuitupintainen ja lämpöä eristävä komposiittilevy
  • 4 mm naarmuuntumista kestävä polykarbonaattilevy
  • Kaikki ruuvit ruostumatonta terästä
  • Lasikuitusukset vaihdettavalla liukupinnalla
  • Galvanoitu rekialusta ja lasikuiturakenteinen suksiohjain